12 de Junio 2004

Avedrakes, sinònim o diminutiu de Ave Drokarnios Sopus?

El 19 de Agost tenim cita amb l'historiador i teòleg de la grècia antiga, Lauinho Escrotupoulos (Lisboa, 1967) , encara per determinar el recinte, al Forum de les coltures, Barcelona. La conferència es de gran interés perquè exposarà en primicia la teoria de que la expresió grega en decadència
"Avedrakes". Segons ell té l'origen d'un comerciant de la Hispània, un personatge tortamut que va fer-se passar per ciutadà greco-romà, i utilitzà aquesta paraula "Avedrakes" com a nom, arrivà a ser un personatge ric i politicament important, encara es conserva mes d'un bust seu, un serà en exposició el mateix dia, a la mateixa sala.

Avedrakes.bmp

Bust de Avedres, (no se sap la data).


Aquesta nova teoria trenca amb totes les ultimes investigacions realitzades sobre el mot , s'apuntava a una derivacio de "Ave Drakarnios Sopus" significava algo axis com: "Salut! i fortuna". Aixis doncs ja tenim una bona excusa per visitar el forum, no us deixeu perdre la conferància de aquest més que consegrat i sempre polèmic Lauinho Escrotupoulos, segur que val la pena.

Escrito por cabo a las 12 de Junio 2004 a las 12:42 AM
Comentarios

ajajaja, akest post és x ments molt xungues xDDDD

Escrito por RoGGeR a las 13 de Junio 2004 a las 12:15 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?