27 de Octubre 2004

La nova etapa

Aquest més de Octubre s'ha obert un nou horitzó a la meva vida. He començat a estudiar Animació digital i modelatge 3D en una escola de Barcelona. Estic entussiasmat i molt euforic, doncs enssembla que he trobat una motivació en aquesta vida, que fins ara no sabia a on trepitjar. Avans de fer aquest pas he estat poc més de un any meditant quin camí escollir, ja que en principi volia fer Belles Arts, doncs aquest temps no ha estat perdut, doncs gràcies a ell m'ha parlat del meu destí. Sona molt poètic po crec que hi han petits detalls que fan entrelligar el que som i a on arrivem. M'ha anat be pensar durant aquest temps, i també m'he adonat que la rotina laboral et fa cambiar la menera de veure les coses. Almenys hem de lluitar per aconseguir el que dessitgem i axis tenir una vida amb mes satisfecció personal o plenitud.De moment tot va bé a l'escola, les assignatures m'agraden, els companys de classe son genials, i els profes son bestant enrollats, m'agrada d'ells el tracte de tu a tu, un tracte molt càlid que fa trebellar amb més ganes.

Aviat aquest blog estarà molt vinculat amb el que en aquests moments estic fent, doncs exposaré personalment les meves opinions i punts de vista sobre temes com l'animació digital, dibuix, escoltura, música, etc,. No sera un blog gens professional de akest tema, ja que tot just estic entrant en aquest món,en sóc bestant ignorant, tot i que sempre mha cridat la atenció, per tant per mi comença la etapa friki, i m´hi llenço de plè.

P.D:Amics dels cabotrotters no esbufagueu de tranquilitat, que continuaré fent parides i collonades per aquí de vosaltres...jejeje. ;D

Escrito por cabo a las 27 de Octubre 2004 a las 11:29 PM
Comentarios
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?